×
Gizli təhlükə

     Fakt budur ki,  dispenserlər bakteriyaların çoxalması üçün əlverişli bir mühitdir.
 Onların içindəki suyun özü istehsalçının verdiyi su olmaya bilər.
     Laboratoriya nəticələrini üzərindəki etiketlərdəki nəticələrlə müqayisə edərək
 suyun kimyəvi və mikrobioloji təhlükəsizliyi, həmçinin keyfiyyəti yoxlanılıb. 

     Demək olar bütün markalarda, etiketdə qeyd olunan müəyyən kimyəvi elementlərin
 (kalium, kalsium, maqnezium, natrium və s.) artıqlığı və ya çatışmazlığı nəticələri ortaya çıxmışdır.





  Mütəxəssislərin rəyi:

    Dispenserdən su içmək daxili elementlərin tərkibinə görə heç də həmişə təmiz su içmək deyil.
 Bundan əlavə, lazımi qaydada təkrar istifadə edilən qabların necə zərərsizləşdirilməsi məsələsi kəskin 
 sual olaraq qalır. Fakt budur ki, dispenserdə 20 litrə qədər su var və bu, kifayət qədər böyük həcmdir.
 Üzərinə quraşdırılmış kran kifayət qədər yuyulmaya bilər ki, bu da suda neqativ 
 mikroorqanizmlərin toplanmasına səbəb ola bilər”.


    Aydındır ki, bu, insan orqanizminə, xüsusən də mədə-bağırsaq traktının işinə mənfi təsir göstərir.
Dispenserdən gələn suyun çox vaxt qaynamadan içilməsinin də rolu var.
     Parametrlərdən asılı olaraq, su 70-dən 90 ° C-ə qədər qızdırılır və bir çox 
 bakteriya bu temperaturda asanlıqla yaşaya bilər
    Dispenser üçün üçün ən yaxşı əvəzedici - suyun dərin təmizlənmədən keçdiyi müasir,
 texnoloji cəhətdən inkişaf etmiş filtrasiya sistemləridir.
    “AZFİLTER”-in sizlərə təqdim etdiyi filterlər, zərərli maddələri (məsələn, bisfenol A) 
  istifadə  etmədən,yalnız təhlükəsiz materiallardan istifadə edərək, içməli suyunuzun əlavə olaraq təhlükəli
  kimyəvi birləşmələrlə təmasda olmasının qarşısını alır. Çoxmərhələli təmizləmə - mexaniki və həll olunmuş 
  çirkləri, o cümlədən ağır metalları, duzları, neft məhsulları, bakteriya və virusları etibarlı şəkildə 
  təmizləyir və istehlakçıya yalnız ehtiyac duyduqları - təmiz və dadlı suyu içmək qalır.